Ioanna

Legg til litt mer info om dette elementet..

Founder of Afrodite's Beauty AS

Ioanna Andrianopoulou, innehaver av Afrodite's Beauty, er opprinnelig fra Hellas hvor hun har tatt sin utdanning, men har bott og arbeidet i Sverige og Norge de siste 7 årene. Hun har over 15 års erfaring i bransjen. Som kunde kan du altså føle deg trygg på at alle behandlinger blir utført på en proffesjonell måte.  

Velkommen til oss!!!!

Helena

Legg til litt mer info om dette elementet..

Helena bor i Oslo 2 år . Hun er veldig flink med shellac, manikyr og pedikyr. Hun jobber hos Afrodite's Beauty fra 20.09.2019. Helena ønsker å læring voksing hos Joanna, derfor vi skal ha tilbud på dette og dere er velkommen ( voksing behandling vil bli gjort under tilsyn av Joanna). Helena er veldig hyggelig og nøye med jobben! Hun snakker engelsk og litt norsk. 

Cecilie

Sykepleier

Cecilie har 18 års erfaring som sykepleier.

Hun har videreutdanning fra Amabilis Academy innen kosmetiske injeksjoner, estetisk dermatologi og anatomi, samt masterclass i kosmetisk rynkebehandling, og har gjennom en årrekke arbeidet som hygieneansvarlig både på postoperativ avdeling i offentlig sykehus og i privat sykehus og har høyt fokus på hygiene i sitt arbeid. Hun har også videreutdanning som helsesøster og lang erfaring innen reisevaksinasjon.

Alle behandlinger gjøres i samarbeid med ansvarlig lege.

Please reload

Afrodite's Beauty AS

Huitfeldts gate 11B

0253 OSLO

kontakt@afroditesbeauty.no

Tel: (+47) 98130200